https://twitter.com/#!/Muur_Gevelhttp://nl-nl.facebook.com/pages/Seal-Vochtwering/100003902180361

[ NOORD-BRABANT ]
Hoofdvestiging plaats
Duiding specialisme
Seal producten
Nederland
Steden in de regio
Eindhoven
Helmond
Veldhoven
Sitemap
https://www.geromilieutechnieken.nl

Vocht
Muren

Schilderbedrijf - coatingGero is al jaren de gevelonderhoud specialist in Nederland op het gebied van:

Vochtwerende producten en industriêle coatings / primers. Diverse hydrofoberen en impregneer producten voor de bouw en industrie. Industriele seal producten voor o.a. betonnen vloeren, stenen muren, beton en steenachtigen etc.

Heeft u binnen uw woning c.q. binnenmuur last van vochtdoorslag? of wilt u uw buitenmuur of gevel beschermen tegen regen danwel doortrekkend vocht, Wij leveren uitsluitend de beste middelen op het gebied van oppervlakte bescherming.
Ook in combinatie met gevelonderhoud zijn onze artikelen absoluut onmisbaar als finishing voor een lange levensduur, voorkoming van vochtdoorslag en schimmelvorming.

Professionele gevelrenovatie en voegbedrijven kennen reeds vele jaren onze producten voor een optimaal resultaat. Ook reinigingsmiddelen voor gevelonderhoud en gevelrenovatie toepassingen. Samenvatting impregneermiddelen / hydrofobeermiddelen.

Wij leveren aan zowel bouwbedrijven, aannemers, industrie als ook particulieren door heel Nederland. Gero Milieu technieken B.V. het adres voor schilderbedrijf, coating regio Nuenen.


Nuenen ligt nabij Eindhoven, Helmond en Veldhoven.

03-03-2023 13:14:10
© Gero Milieu technieken B.V.