http://twitter.com/#!/atmzropromohttp://www.facebook.com/atmzropromo

[ NOORD-HOLLAND ]
Hoofdvestiging plaats
Duiding specialisme
Custommade
Totaalpakketten
Merchandising
Gifts
Steden in de regio
Zaandam
Purmerend
Volendam
Sitemap
http://www.ropromo.nl

Promotionele artikelen
Relatiegeschenken
Kerstpakketten

Marketing & promotie - relatiegeschenkenCustom made -artikelen: uniek volgens eigen ontwerp

Wenst u een exclusief artikel, dan kunnen wij dat in verschillende materialen voor u vervaardigen: Gespoten in kunststof, gesneden in leder, vervaardigd uit hout, gegoten in tin, gestanst in papier of gemaakt van PVC: op diverse manieren maken wij een custom made en derhalve uniek artikel dat precies past binnen uw promotionele activiteit

Overigens zijn veel standaard leverbare artikelen, bijvoorbeeld door een goede bedrukking, al zodanig te bewerken dat de indruk gewekt wordt dat het een eigen ontwerp betreft. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Custom made -artikelen:
via rechtstreekse import uit het Verre Oosten 

Samenwerking met diverse leveranciers en agenten, jarenlange ervaring en uitgebreide documentatie zorgen ervoor dat wij (praktisch) elk gewenst promotioneel artikel rechtstreeks, dus zo goedkoop mogelijk en eventueel aangepast naar eigen ontwerp, uit het Verre Oosten kunnen importeren.

Indien een langere levertijd tot de mogelijkheden behoort en het te leveren aantal artikelen toereikend is, kunt u op deze manier een groot deel van uw budget besparen. U kunt dan tevens in de regel het artikel in eigen kleurstelling of naar uw wensen laten fabriceren. A t/m Z RO-pROmo Gifts het adres voor marketing & promotie, relatiegeschenken regio Purmerend.


Purmerend ligt nabij Zaandam, en Volendam.

20-02-2023 08:25:43
© A t/m Z RO-pROmo Gifts