https://twitter.com/Deen_euhttps://nl-nl.facebook.com/pages/Deen/247044688745797http://www.linkedin.com/company/217650

[ ZUID-HOLLAND ]
Hoofdvestiging plaats
Duiding specialisme
Recruitment
Assessment
Outplacement
Steden in de regio
Rotterdam
Zoetermeer
Schiedam
Sitemap
https://www.deen.eu

Assessment
Coaching
Executive search
Interim management
Loopbaanbegeleiding
Maatwerktrainingen
Management development
Outplacement
Recruitment

Zakelijk - outplacementSucces zit in inzicht, eenvoud en daadkracht. Trefzekere selectieprocedures ( recruitment ), een heldere organisatiestructuur en een capabel management team maken uw bedrijf sterker. Maar hoe pakt u het aan?
 
DEEN maakt de vaak 'onzichtbare bouwstenen' van succes al 75 jaar zichtbaar. In 1937 stonden wij aan de basis van de eerste assessments in Nederland. Wij ontrafelen het karakter van high potentials door een kritisch ontwikkel- en of selectie-assessment dat aansluit bij de organisatiecultuur en de gewenste leiderschapsstijl. Onze aanpak is het 'matchen' van 'karakters' met 'drive' aan bedrijven, niet werkervaring bij vacatures.
 
Deen test, verbindt en prikkelt u tot vernieuwing. Noem ons eigenwijs, to the point en rechtdoorzee. Naast onze search & assessment activiteiten leveren onze MD programma's een zichtbare bijdrage aan het vergroten van uw succes en continuïteit.
 
Deen Society
Met een team van 35 medewerkers, waaronder 4 partners, verdeeld over 4 locaties, onderhouden wij een wijd vertakt netwerk van meer dan 1.000 sterke persoonlijkheden die sleutelposities vervullen in het Nederlandse bedrijfsleven. Dit noemen wij Deen Society. Een netwerk van natuurlijke leiders met visie en ambitie die op het juiste moment 'karakter tonen' en bewezen hebben richting te kunnen geven aan het vergroten van het succes en de continuïteit van hun organisatie. Deze managers en executives hebben wij in de loop der jaren met succes geplaatst en zij helpen ons met het searchen van high potentials via hun relatienetwerk.
 
Onze opdrachtgevers en het groeiende aantal leden van Deen Society zijn het levende bewijs dat ons team iedere dag weer in staat zijn om onze merkbelofte recruitment waar te maken. Een prestatie waar wij trots op zijn!
 
 
Diensten van Deen:
assessment
recruitment
executive search
interim management
detachering
loopbaanbegeleiding
coaching
outplacement
management development
(maatwerk)trainingen.
Deen outplacement & assessment het adres voor zakelijk, outplacement regio Rotterdam.


Rotterdam ligt nabij Zoetermeer en Schiedam.

02-11-2022 23:12:53
© Deen outplacement & assessment