» Gastenboek

Gastenboek
Geplaatst door Bericht
Naam: Marleen Kok
Adres: Nieuw-Vennep
Email: info@marleen-paragnost e.nl
Website: www.marleen-paragnoste .nl
Beste Mathé,

Sinds ik gebruik maak van jullie zoekmachine software wordt ik super gevonden op de woorden die ik vroeger via Google adwords moest opgeven om in beeld te komen bij Google. De kosten van 10 euro per dag dus 300 euro per maand heb ik nu niet meer! Voor wie een indicatie wilt zien, zoek maar eens op "paragnost noord-holland" of "medium noord-holland" danwel "helderziende noord-holland" bij Google BOVENAAN!! Wat tevens zo goed is aan jullie software dat de omliggende plaatsen in combinatie met mijn zoekwoorden automatisch worden meegenomen als voorbeeld "helderziende haarlem" etc. Ik ga zeker reclame voor jullie maken bij relaties!!!!

Oja ik zie dat de nieuwe versie ook de social media toepassing ondersteund hier ga ik binnenkort mee aan de slag zodat mijn twitter berichten en facebook site worden meegenomen.

Groet,
Marleen
Geplaatst op: Friday - May 17, 2013
Geplaatst door Bericht
Naam: W. Hes
Adres: Scheveningen
Email: info@lerowi.nl
Website: www.lerowi.nl
Beste mensen,

Waanzinnig goed jullie zoekmachine programma, Handleiding en beheer is zeer eenvoudig, zelfs te begrijpen voor een leek als ik.

Als we google zoeken op drukkerij scheveningen en drukwerk scheveningen staan wij op plaats 1 en 2 van 60000 en 159000 pagina's... GEWELDIG.

En dat voor een paar tientjes per maand, Jongens ga zo door ik denk dat hier heel veel bedrijven op zitten te wachten.

Groet,
Willem Hes
Geplaatst op: Sunday - May 27, 2012
Geplaatst door Bericht
Naam: Graad van Gemert
Adres: Geldrop
Email: info@geromilieutechnie ken.nl
Website: www.geromilieutechnieken.nl
Geachte heer Hoogeboom,

Ik heb mij december jl. door u laten overtuigen om het SEO Brons pakket te gebruiken om mijn producten en activiteiten via Google beter vindbaar te maken. Gezien mijn ervaringen met 2 andere zoekmachine bedrijven die veel beloofden, maar weinig resultaat gaf ( afgezien van de hoge kosten !!! ) ben ik ongelofelijk blij dat jullie product wel werkt, op dit moment ben ik ontzettend tevreden en kom via httpmarketing of mijn eigen website met de volgende zoektermen al voor op de eerste pagina van google:

Beton primers, betonbehandeling, metaalbehandeling, houtbehandeling, impregneren beton, woodseal etc.

Mijn kosten had ik in Januari eral uit dus ik ben uitermate blij met deze oplossing.
Een klein minpuntje is dat ik wel een halve dag werk heb gehad om mijn teksten en foto's te verzamelen maar daar had u al voor gewaarschuwd en heb ik simpelweg onderschat.
Ik zal jullie zeker bij mijn relaties aanbevelen!!!

Met vriendelijke groet,
Graad van Gemert
Gero Milieu Technieken BV
Geplaatst op: Sunday - May 27, 2012
Pagina 1