https://twitter.com/wonderwijsinfohttp://www.facebook.com/pages/Wonderwijs-Coaching/103371096463421http://nl.linkedin.com/in/annemiekehoogeboom

[ NOORD-HOLLAND ]
Hoofdvestiging plaats
Duiding specialisme
Begeleiding
Opvoedingsondersteuning
Kind
Kleuter
Steden in de regio
Alkmaar
Heerhugowaard
Schagen
Sitemap
https://www.wonderwijs-coaching.nl

Coaching
Onderwijs

Geestelijke Zorg - kindercoachHeeft je kind problemen op het gebied van leren, gedrag of sociaal-emotioneel? Ben je op zoek naar een effectieve vorm van hulpverlening/begeleiding voor je kind en/of jezelf?
kindercoaching, coaching ouders, onderwijs!

Bij Wonderwijs Coaching krijg je snel en effectieve begeleiding. Vanuit de bouwstenen NLP, Systemisch werk, oplossingsgericht werken en gebruik makend van de MatriXmethode spreekt Annemieke de krachten en kwaliteiten in de persoon aan.

Je wordt begeleid naar de eigen oplossing en leert effectievere strategieën! Ook voor kinderen met een PGB.
Wonderwijs coaching biedt ook ondersteuning voor onderwijs. Begeleiding van rugzakkinderen op school is mogelijk, evenals begeleiding van leerkrachten en teams. Tevens worden workshops op maat aangeboden, dit betekent dat de school met een hulpvraag komt waarna in overleg de inhoud van de bijeenkomst(en) wordt besproken.

Wonderwijs coaching. Voor kindercoaching,coaching voor ouders en onderwijs. Gevestigd in Tuitjenhorn (Noord Holland). Wonderwijs Coaching het adres voor geestelijke zorg, kindercoach regio Castricum.


Castricum ligt nabij Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

03-03-2023 13:34:15
© Wonderwijs Coaching