http://twitter.com/#!/cursusmakelaarhttp://nl-nl.facebook.com/pages/De-Cursusmakelaar/148844221844051http://www.linkedin.com/company/de-cursusmakelaar

[ NOORD-HOLLAND ]
Hoofdvestiging plaats
Duiding specialisme
Cursussen
Trainingen
Opleidingen velsen-noord
Ijmond
Kennemerland
Steden in de regio
Haarlem
Zaandam
Heemskerk
Sitemap
https://www.cursusmakelaar.nl

Vca
Vcaboek
Elearning
Elearning deutsche
Elearning spanisch

Veiligheid - cursus instituutDe cursusmakelaar biedt u een keuze uit Trainingen, cursussen, Workshops en Opleidingen op tal van terreinen. De opleidingsmogelijkheden kunnen wij u aanbieden in samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven. Cursusmakelaar.nl organiseert door het gehele land trainingen en indien gewenst aansluitend examens op het gebied van veiligheidstrainingen. (o.a. VCA, BHV en Heftruckopleidingen)

Cursusmakelaar.nl detacheert docenten op het gebied van VCA, BHV en Heftruck op landelijke basis door geheel Nedrland. De docenten zijn gekwalificeerde krachten met jrenlange ervaring en zijn ook veelal CCV gecertificeerd voor code 95.

Voor uitgebreide informatie over de inhoud van de bovengenoemde trainingen kunt u de button "Cursussen" intoetsen. Via de gekoppelde kalender en het inschrijfformulier kunt u een keuze maken bij welk bedrijf en in welke plaats u op de door u gewenste datum een cursus wilt reserveren of boeken. Dit kan voor een individuele cursist zijn, maar ook groepen kunnen zich hiervoor aanmelden. Natuurlijk leveren wij op verzoek een vakbekwame docent (docenten in het Nederlands, Duits, Engels of Pools) en/of een locatie. Uw cursus is het waard om goed georganiseerd te worden! De Cursusmakelaar het adres voor veiligheid, cursus instituut regio Velsen.
Kantoor/Vestiging: IJmuiden.


IJmuiden ligt nabij Haarlem, Zaandam en Heemskerk.

27-02-2023 06:26:43
© De Cursusmakelaar