http://twitter.com/#!/sbnbouwhttp://www.facebook.com/pages/sbnbouw/181771405210796http://nl.linkedin.com/pub/sbn-schuttingen/32/121/172http://www.marktplaats.nl/verkopers/6704878.html

[ NOORD-BRABANT ]
Hoofdvestiging plaats
Duiding specialisme
Leverancier
Fabrikant
Nederland
Steden in de regio
Eindhoven
Helmond
Veldhoven
Sitemap
https://www.sbnbouw.nl

Betonsysteembouw
Systeembouw
Betonbouw
Betonnen
Schuurtje
Serrebouw
Houtskeletbouw

Houtbouw Tuin- & blokhut - systeembouwWelkom bij SBN BOUW BV, Het doet ons een genoegen ons bedrijf aan U te mogen voorstellen. Het systeembouwbedrijf dat zich met grote inzet de laatste 39 jaren door specialisatie in systeembouw en combisysteembouw een onovertroffen naam heeft verworven in kwaliteit en afwerking.

Een bedrijf met als voornaamste doelstelling: een tevreden cliënt.
Om dit te bereiken werkt SBN BOUW BV uitsluitend met de beste materialen en vakmensen. prefab systeembouw onze mensen zijn ook praktisch ingesteld, want samen met U maken zij vormvaste afspraken. Onze praktijkmensen zorgen met hun jarenlange ervaring voor een goede aflevering en/of plaatsing van onze hoogwaardige produkten.

Door een uitgekiende inkoop en een efficiënte verwerking van de grondstoffen en halffabrikaten kunnen wij onze totaalprodukten prijsgunstig aanbieden. Voordelig en goedkoop en snelle montage zijn 1 van de grote voordelen van prefab systeembouw technieken o.a. betonsysteembouw, houtsysteembouw en combinatiebouw. SBN Bouw bv het adres voor houtbouw tuin- & blokhut, systeembouw regio Nuenen.


Nuenen ligt nabij Eindhoven, Helmond en Veldhoven.

30-09-2021 01:07:11
© SBN Bouw bv